Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Gücvenliğiniz karınin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

- İnternet sitesinin alışverişlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir gestaltda olan bu makalelar tehlikeli durumların reçete göstericisidir.

Kullanılacak erkek nüshası 100 kişsağlıklı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Kullanılan kapı fitili sinein duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim katkısızlanabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri sebebiyle kapılar pert görmez.

Dairesel tasavvur, ayak izini en aza indirirken randımanlı amudi harekete izin verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar karınin kullanışlı bir intihap haline getirir.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insanoğlu boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını tayin etmek bağırsakin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz yüksek evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri Yangın Kapısı hakkında bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

sinein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çtuzakışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile izlem etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Report this wiki page