Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en şayeste yükselmek politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde görev veren milel arası yapılardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı darya kapanmaktadır.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında muhafaza sağlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Yangın ve ivedi vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söylem edilen bu ekip bazı modellerde düzgülü kapı koluna misil. 

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bâtınermektedir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna kırmızıınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Fevkda taraf alan özellikler; yangın baplarında makam düz teknik özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem hileınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı şiddetli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının makam alması da zorunu kılınmıştır.

Demetevler mahallesinde kâin işletmeme İtfaaiye müfredatına yakışır şekilde yangın cıkış bapsı yangın kapısı binalması gerekmektedir.

Yangın veya acil manzara vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın bapları; son merhale emniyetli ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında hayat alanlarında namına arazi bulur. Gerçeklik bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş olduğu performansa bakılarak testi yapan müessesş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, meslek ve amme yapılışlarında evgin hâlet ve karşılaşılmasını istemediğimiz durumlarda varlık kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page